Neubau – kjer se srečata moderni dizajn in urban življenjski slog.

kol-neubau

Neubau ni zgolj ime sedmega Dunajskega okrožja, temveč tudi nova znamka očal hiše Silhouette. Ime je znamka dobila z razlogom – Neubau je urbano, živahno, kreativno okrožje z izjemno energijo in privlačnostjo; to je prostor, iz katerega znamka črpa svojo inspiracijo in energijo; tako očala Neubau odražajo sodobni duh mode in dizajna, navdihnjen z mladostno kreativnostjo. Neubau je več kot samo znamka; Neubau je sinonim stila in prinaša novo, svežo unikatno zgodbo.

alex_1280x720px

Kamorkoli pogledamo se nahajajo mladi, ustvarjalni ljudje, ki začenjajo lastne projekte, ustvarjajo nove zgodbe, se srečujejo z izzivi in svojo pot navdihujejo z urbanim vsakodnevnim stilom.

Blagovna znamka Neubau predstavlja optimalno dopolnitev tržnega portfelja podjetja Silhouette. Visoko kakovostna, v Avstriji izdelana očala zadovoljijo potrebe še najbolj zahtevnih kupcev. Tudi pri znamki Neubau je prizadevanje po visoko kakovostnih izdelkih in dizajnu na prvem mestu.

Premierno bo kolekcija 12-ih modelov korekcijskih okvirjev v šestih različnih barvah ugledala luč sveta meseca maja v 20-ih državah. Cenovni razred kolekcije korekcijskih okvirjev se bo gibal med 169 in 229 eur. Prva kolekcija sončnih očal bo sledila v mesecu oktobru.

patrick_1280x720px