evil eye pathline pro

POPOLNO PRILEGANJE NA VSAKO GLAVO IN ZA VSAK TRAIL

Gorska kolesa, bodisi z električnim motorjem, bodisi brez njega, peljejo svoje kolesarje čez vse vrste terenov. Tisto, kar športniki potrebujejo tukaj, je oprema, ki traja – in izpolni svoja pričakovanja. Prav s tem namenom je evil eye združil najboljše tehnologije s svojimi dolgoletnimi izkušnjami pri razvoju športnih očal in zdaj vse skupaj združil v enem izdelku, imenovanem pathline pro:

  • Nova penica za zaustavljanje znoja ne ščiti samo oči pred soncem, ampak tudi pred prahom in pretiranim potenjem. Z izboljšano postavitvijo in funkcijo tri.fit kot načinom prilagajanja kota očal, postane ta funkcija absolutno nepogrešljiva glede prileganja. Tristopenjska prilagoditev položaja ročke namreč omogoča popoln naklon in prilagoditev za različne športe.
  • Prilagojeni prezračevalni sistem bistveno izboljša kroženje zraka, tako ostane pogled jasen tudi v trenutku, ko so športniki potisnjeni na svoje meje. Nov sistem zaklepa leč navdušuje s svojim novim nagibnim mehanizmom, ki olajša menjavo leč. Leče so na voljo v 14 različnih barvah leč, ki jih lahko prilagodite na dioptrijo, ki jo potrebujete.
  • Izboljšave so bile narejene tudi na samem okvirju in videzu. Rezultat je model očal v dveh različnih dizajnih. evil eye pathline.f pro je optimiziran za bolj zaobljene obraze in dekleta, pathline pro pa je nekoliko bolj klasičen in namenjen moški populaciji. Ta športna očala vključujejo lastnosti in dizajn, ki pritegne širšo ciljno skupino.
  • Oprijem na ročkah očal: na koncu ročk je protidrsna guma, ki zagotavlja stabilen oprijem,
    ki omogoča, da očala trdno sedijo in se ne drsijo – ne glede na to, kako strma je pot.

Kako pa je izven trailov? V samo nekaj sekundah se lahko trak za potenje, z ličnim logotipom, odstrani, kar vaša multifunkcijska športna očala spremeni v modni dodatek.

DA ŠPORTNIKI VIDIJO IN IZGLEDAJO BOLJE

Ker želimo vsi dobro izgledati na zmagovalnem odru, evil eye doseže dvojno zmagoslavje s svojo optiko. Prvič, z novim dizajnom – in drugič, ker lahko le najboljša zmogljivost tlakuje pot na zmagovalni oder. Zato je evil eye razvil patentirano tehnologijo za stabilizacijo svetlobe (LST)®, ki naredi leče evil eye edinstvene. Ker je vsak dan drugačen in noben trail ni enaka, je pathline pro na voljo v 14 različnih barvah leč – kar mu omogoča, da se spoprime z vsemi svetlobnimi pogoji. LST® poudari kontraste, tako da lahko gorski kolesarji nemudoma zaznajo vsako korenino in najmanjšo spremembo v podlagi. Traili v gozdovih postanejo tako otročje lahki. Tehnologija LST® namreč izboljša naravne barve in zagotavlja večje kontraste, zlasti v senčnih predelih. Tako omogoča harmoničen prehod med svetlimi in zasenčenimi predeli (sonce – senca – sonce). In tisti, ki se dosledno držijo svojega načrta treninga, ne glede na vreme, bodo vzljubili nov sistem menjave leč. Leče se lahko zamenja v nekaj sekundah in se tako prilagodi spreminjajočim se svetlobnim pogojem. Vse vrste in barve leč se lahko proizvede tudi kot leče z dioptrijo. Na ta način postanejo športna očala tudi korekcijska očala, kar olajša pot proti osebnim dosežkom.

PRVA IZBIRA ZA SVETOVNE PRVAKE

Model pathline pro je pripravljen in čaka, da navdihne svet športa. Že letos je uspel prepričati svetovnega prvaka v gorskem kolesarstvu v disciplin E-MTB Cross-Country, Jorisa Ryfa. Skupaj z Nicole Göldi, žensko svetovno prvakinjo v gorskem kolesarstvu E-MTB v letih 2021 in 2022, sta ta dva švicarska velikana obraza linije pathline pro – in poudarjata
vrhunsko kakovost in najsodobnejšo tehnologijo teh športnih očal.

TRAJNOSTNI IZDELEK – NAREJENO V AVSTRIJI

Udarci, umazanija, znoj, leteči delci – gorsko kolesarjenje izpostavlja športno opremo ekstremnim pogojem. Za pathline pro to ni noben problem. Vendar, če pride do kakršne koli škode, je vsak posamezen del očal mogoče zamenjati, ko je to potrebno. Vse dele izdelujejo v celoti v njihovi tovarni Linzu. Narejeno v Avstriji in z možnostjo dokupa rezervnih delov kadarkoli: tako evil eye zagotavlja trajno kakovost. Oba modela pathline pro in pathline.f pro sta že na voljo pri številnih optikih, pri specializiranih športnih trgovcih in v spletni trgovini na www.avalook.eu. Očala so na voljo v dveh različnih velikostih, s skupno 12 barvami okvirjev (mat in kovinski) in s 14 različnimi barvami leč.

evil eye pathline pro
evil eye pathline pro

Vir: Revija Sokol