fuzor
fuzor
fuzor
fuzor

Raje smučate ali kolesarite? Raje planinarite ali surfate? Imate raje zimske ali letne športe? Velika večina rekreativnih športnikov aktivno preživlja prosti čas čez vse leto. In ko pomislite na izbiro očal za različne športe, potem je naj izbira model fuzor pro iz kolekcije športnih očal evil eye. Pozimi ga uporabljate z zaščitno peno, poleti jo lahko snamete, po želji lahko namestite naglavni elastični trak, pa tudi plovec za vodne športe. Skratka, vse v enem. 

Ko govorimo o tehničnih karakteristikah očal evil eye, potem moramo poudariti vsaj dve unikatni stvari: Material okvirja očal SPX® in LST® tehnologijo leč. SPX® je zelo lahek, elastičen, vzdržljiv, hipoalergen material, ki ga lahko najdete samo pri očalih evil eye. Prav tako imajo samo očala evil eye LST® tehnologijo leč (Light STabilazer). Gre za stabiliziranje svetlobe pri različnih svetlobnih pogojih, kar omogoča jasen, nepopačen vid in naravno zaznavo barv. Pozitiven efekt je najbolj opazen pri prehodih senca-sonce in obratno. 

Pri modelu fuzor pro lahko nastavite ročke po višini na tri različne položaje, nosnik je možno nastaviti na ožjo in širšo lego. Fleksibilne cone ročk omogočajo, da so očala zelo stabilna. Skrbno izvedene odprtine na okvirju očal omogočajo kroženje zraka, ki zmanjšuje možnost rosenja leč. Očala so dizajnirana tako, da imajo izredno široko vidno polje in najboljši periferni vid (stranski pogled) od vseh modelov v kolekciji evil eye. Na voljo je veliko različnih leč, tudi polarizirane in fotokromatske. Vse imajo seveda 100 % UV zaščito in zaščito proti modri svetlobi (bluelight blocker). 

Športna očala evil eye izdeluje podjetje Silhouette International iz Avstrije, ki je s proizvodnjo očal začelo leta 1964 in ima več kot 25 let izkušenj tudi z razvojem in proizvodnjo športnih očal. 

Model fuzor pro je na voljo v velikosti L in S. Cena očal se giblje od 229,00 do 299,00 eur (odvisno od izbire leč).

Vir: Revija Sokol