coachella

Letos je neubau stopil soncu nasproti z novo kolekcijo sončnih očal  igrivih barv, ki spominjajo na preplet barvnih tonov sladkorne pene in limoninega sorbeta.  Na pogled nepremagljivo privlačni, lahkotni, barviti, vaš popoln modni spremljevalec na pomladne in poletne festivale.  V svoji kakovosti so neomajni, vzdržljivi in kar je seveda najpomembnejše od vsega:  resnična zaščita za vaše oči.

coachella

Modela Dani & Dominik sta proizvedena iz trajnostnega naturalPX materiala, ki se pridobiva iz  semen ricinusa. Model Denis je okrogle oblike, z oglatim mostičkom, v mehkih barvah mint in ultraviolet, medtem ko je model Dominik  pilotsko inspiriran , na voljo v rubin rdeči z roza toniranimi lečami in v šampanjec rumeni barvi.

coachella

Modela Max in Hannes sta proizvedena  iz lahkotnega nerjavečega jekla, mehkih barv. Obliki modelov predstavljata kultni mix  intelekta in ekscentričnosti, kar še dodatno poudarijo barve, v katerih sta modela na voljo. Silky rose z lila toniranimi stekli ali  black ink mat z rumenkastimi lečami, pa glorius gold z roza toniranimi lečami – odlična  spremljava na vaših obiskih poletnih festivalov.

coachella