neubau
neubau
neubau
neubau
neubau

Sončna očala neubau so navdihnjena z mestno kulturo , utripom ustvarjalnega dunajskega okrožja Neubau. Očala prinašajo inovativen dizajn, ki ga bogatijo še izjemno proizvodno znanje, izkušnje in zavezanost k izpolnjevanju visokih okoljskih standardov. Njihova prizadevanja za ohranjanje zavesti o okoljskih potrebah in odlično oblikovanje so združeni v geslu SEE&DO GOOD. Zavestna uporaba virov in regionalna avstrijska proizvodnja sta jedro njihovih prizadevanj, ki pa se ne navezuje zgolj na izbiro materialov za okvirje, temveč vključuje tudi embalažo, tiskano gradivo in material v trgovini.

Blagovna znamka očal neubau podpira tudi neprofitne projekte, ki oživljajo naravo v mestnih okoljih.
Vsi plastični okvirji in sončna očala so narejeni iz visokorazvitega, okolju prijaznega materiala naturalPX. Ta je izdelan iz organskih in obnovljivih primarnih proizvodov, kar 65% jih temelji na olju, pridobljenem iz ricinusovega. Materia se ponaša z vrhunskimi lastnostmi, kot so lahka teža, prilagodljivost in čvrstost, širok barvni razpon in dolgotrajen prozorno-kristalen čisti zaključek.

Blagovna znamka neubau se lahko pohvali tudi z izdelavo očal z uporabo 3D-tiskanja, ki pa ne postavlja novih mej zgolj v smislu oblikovanja, temveč tudi v trajnosti. Ta visokotehnološka izdelava je še zlasti učinkovita, saj se v prahu plastično plast natisne z laserjem, medtem ko se morebitni odvečni material ponovno uporabi. Ker pa je proces tiskanja bolj zamuden kot običajna metoda vlivanja, so 3D-natisnjeni modeli še vedno nekoliko bolj ekskluzivni.

Vir: Elle, marec/april 2020

neubau
neubau
neubau
neubau
neubau