ravne-linije-adidas-streamlite

Brez dvoma – pri novih modelih očal adidas streamlite, design ravnih linij in prvovrstna funkcionalnost, prepričata vsakega, še tako kritičnega uporabnika. Lahka očala s polnim in polovičnim okvirjem, v dveh oblikah, vnašata v vsakdanjik športni življenjski slog.

Novi streamlite modeli, kažejo s svojim jasnim designom ravnih linij, karakter in športnost. Na voljo sta dve verziji polovičnih in dve verziji polnih okvirjev. Pri vseh modelih so okvirji, prav tako pa tudi stranski kovinski šarnirji, izdelani iz robustnega, toda zelo lahkega Performance jekla. Priponke sestojijo iz visoko kvalitetnega SPX materiala, zaradi česar so lahke, temperaturno obstojne, pa kljub vsemu robustne. Notranjost ročk je narejena iz jeklene Performance žice, ki optiku omogoča, da njihovo dolžino z lahkoto prilagodi uporabniku. Mehki Elast-X oprijem na konici priponke, preprečuje zdrsavanje. Mehke, ploščate nosne blazinice, z nastavljivim kotom, skrbijo za to, da očala udobno sedijo na nosu. Stična površina je minimalizirana, z namenom, da se prepreči neprijetno potenje.

Novi streamlite modeli, af10, af11, af12, af13, af28 in af29, so v velikostih S in L. Na voljo so v optikah, v barvah ruthenium/grey, night burgundy, black, black/red in black/sunshine. Kakor vsi ostali modeli iz adidas eyewear kolekcij, so tudi modeli  streamlite, proizvedeni v Avstriji, pri renomiranem proizvajalcu očal Silhouette International.