privoscite-si-uspehNekompliciranost in karakter.  Izjemno lahka, prilagodljiva, elegantna v svoji preprostosti. Adidasova očala.  Zlitje znanja in napredka. Material, oblika, funkcionalnost. Eleganca. Da se lahko osredotočite na cilj. Da se posvetite zmagi.  Da dobro zaščitite svoje oči. Privoščite si uspeh! Privoščite si  očala adidas.

Z januarjem letošnjega leta, je adidas eyewear uvedel na slovensko tržišče novo serijo adidas kovinskih optičnih okvirjev, ki  s svojo izjemno kombinacijo  materialov, v vsakdanje življenje uvajajo športni slog in lahkotnost.  Dvoje ekstremno lahkih in prilagodljivih očal s polnim, pa še dvoje s polovičnim okvirjem, v izbranih,  modnih barvah. V tem izboru najdejo zase rešitev vsi, ki so na svojih poteh radi neovirani v vsakem oziru in v vseh perspektivah.

Športno, nekomplicirano, lahko in funkcionalno – s svojimi novimi COMPOSE modeli je adidas eyewear  potrdil profil in  okus.  Proizvajalec je v to serijo vnesel svoj celotni  know-how  iz športnega področja. Okvirji so izdelani iz prav posebno lahkega materiala Nibrodal, SPX priponke – toplotno obstojne in istočasno robustne – so ojačane z jeklenim vstavkom in obdane z mehkim in za nošenje  prijetnim, a trpežnim ELAST-X-materialom . S tem je zajamčeno nošenje brez tiščanja in brez motečega zdrsavanja. ELAST-X tudi barvno odstopa od siceršnje barve priponke, kar še dodatno poudari športni videz okvirjev COMPOSE. Prilagodljiv nosnik, ki udobno posede okvir na obraz, pa zagotavlja neopaženo  nošenje.
Okvirji so na voljo v velikostih S in L, v barvah  chrome/white,  power  steel/grey, mahaganyred, black/back, black/matt/sunshine und espresso.

Kot vsi modeli iz adidas eyeweare kolekcij, so tudi modeli COMPOSE proizvedeni v Avstriji, pri renomiranem proizvajalcu očal Silhouette International.

Obiščite optike in se prepričajte sami.