Si želite korekcijskih očal, ki so narejena iz naravnih, okolju prijaznih materialov?

V optiki Moj optik vam predstavljajo novo znamko korekcijskih okvirjev Neubau priznanega proizvajalca okvirjev Silhouette. Očala Silhouette so simbol elegance in brezčasnosti, lahkostin tehnološko dovršenost. K njihovi ponudbi pa so dodali še eno uspešno zgodbo.

Neubau je kolekcija očal, ki dobiva navdih iz soseske Neubau na Dunaju. Vizija v ozadju Neubau okvirjev je kreiranje idealnih stičišč superiornih dizajnov in visoke kvalitete avstrijske izdelave. Okvirji so preprosti, zelo lahki in narejeni posebej za zahtevne moderno urbane ljudi s smislom za eleganco in modo.

Velika posebnost Neubau okvirjev so visoko napredni in naravi prijazni materiali, iz katerih so okvirji izdelani. Očala so izdelana iz
obnovljivih primarnih produktov, kar 65% materiala pa je narejenega iz olja ricinusovih semen. Lahkotnost materiala omogoča udobno in izjemno prijetno nošenje. Poleg tega so očala zelo močna in odporna na udarce in praske. Ker je material hipoalergen, omogoča nošenje tudi ljudem z alergijami.

Pri okvirjih Neubau ima posebno mesto obujanje modelov očal, ki so jih nosile naše babice, vendar v moderni preobleki. Okvirji so večne klasike, ki se vedno vračajo in pristajajo vsem okusom.

Očala se lahko izdela z dioptrijo za daljavo, bližino ali kot progresivna očala. Lahko jih nosimo tudi kot sončna očala z dioptrijo ali brez. Če želite očala spoznati in preizkusiti, vas vabimo, da se oglasite v optiki Moj optik v Ljubljani.

www.mojoptik.si

Vir:http://www.val-navtika.net/article/ocala-neubau-vecne-moderne-klasike/