novi-adidas-shapelite-in-base-x-okvirjiZ izidom dveh novih base-X kovinskih okvirjev, avstrijski strokovnjak za očala, adidas, še naprej širi svojo uspešno kolekcijo dioptrijskih očal. Izjemno lahko in prilagodljiva shapelite kolekcija postavlja sodoben, eleganten ton z novimi oblikovalskimi podrobnostmi. Športni pridih modelov base-X bo zagotovo velik hit zlasti pri mlajši populaciji.

Nova oblika okvirjev in diskretne barve ročk, dajejo izredno lahkemu in prilagodljivemu modeli shapelite živahen in eleganten videz. Pet modelov s polovičnim okvirjem bo v barvah: steel/yellow, urban earth/beige, mahogany/power red, black/dark royal in grey rock/clear grey. Močna oblika v kombinaciji z izjemnim udobjem: ročke, katere vam lahko po potrebi skrajša vaš optik, imajo na koncih zaščito proti drsenju. Nosna opora se lahko prilagaja v dve smeri, tako da okvirji na vašem obrazu ležijo udobno in skoraj neopazno. Ravna površina okvirja prav tako preprečuje težave kot je npr. zapletanje las.

Če iščete športen videz v kombinaciji z udobjem, potem je nov base-X model popolna izbira. Lahke, robustne, nastavljive jeklene ročke so izjemno fleksibilne in se ponašajo s kovinskim adidas Performance logotipom. Base-X modeli so na voljo s polovičnim ali celim okvirjem v petih barvnih različicah: matt copper/espresso, fango/light clay, matt blue/tech grey, shiny black/lab lime and matt black.

Oba modela bosta sta na voljo v velikosti S in L.

Novi modeli pridejo na police v začetku novembra.