adidas evil eye evo pro

Očala adidas po licenčni pogodbi izdeluje znani proizvajalec okvirjev in očal Silhouette iz Linza, ki je na tem področju dejaven že več kot 50 let in zaposluje več kot 1000 ljudi. Tako imajo vsa očala adidas oznako »made in Austria«.

Prvi modeli očal adidas so na svetovnem trgu od leta 1993. Ikonični model evil eye pa je v športnem svetu nepogrešljivo prisoten že od leta 2000 in velja za standard kakovosti športnih očal. Sedaj prinašamo na trg model evil eye evo. Očala z ognjeno rdečimi lečami pritegnejo pozornost že na prvi pogled in te prevzamejo. Pomenijo evolucionarni preskok v funkcionalnosti športnih očal.

Proizvajalec je očala razvil v sodelovanju z vrhunskimi kolesarji, vendar jih zaradi svojih lastnosti  lahko uporabljamo za številne športe. Kolesarju se pri vožnji navkreber očala ne smejo rositi, pri spustu pa morajo dobro ščititi pred vetrom. Evil eye evo s svojo obliko nudi enormno vidno polje, ki se lahko primerja samo z očali brez okvirja. Tu okvir očal zaradi dovršene izvedbe ne ovira pogleda in s tem zagotavlja tudi maksimalen periferni vid. Z močno ukrivljenostjo je dosežena popolna zaščita oči pred soncem in vetrom. Oblika očal in prezračevalni kanali omogočajo climacool tehnologijo prezračevanja, kar preprečuje rosenje in poskrbi za jasen pogled tudi v najbolj ekstremnih pogojih.

Pri visoki hitrosti in razgibanem terenu je popolno prileganje očal ključnega pomena za varno vožnjo, zato so očala na voljo v dveh velikostih. Dodatno jih je možno še individualno prilagoditi – nosnik je možno nastaviti po višini in globini na 4 pozicije, ročko pa po višini na tri različne naklone. Snemljiva penica na zgornjem delu očal zaustavlja znoj in veter.

Na voljo je tudi veliko število različnih leč za različne svetlobne in vremenske pogoje, ki jih z lahkoto in enostavno zamenjamo. Lečo »odklenemo«, vzamemo iz okvirja in vstavimo novo. Premaknemo položaj ročke, leča se s tem »zaklene« in očala so že pripravljena za uporabo.

Za vse, ki potrebujejo optično korekcjo vida je možnih več načinov za vgradnjo dioptrijskih leč z vsemi prednostmi, ki jih očala evil eye evo ponujajo.

Nov model očal adidas je odslej na voljo na prodajnih mestih v osnovni verziji evil eye evo ter v verziji evil eye evo pro – ki vključuje snemljivo penico in hidrofobni premaz na lečah. Cena osnovnega modela se začne pri 169,- €.

Ne glede na to, kje je vaša proga: v naravi ali urbani džungli – evil eye evo je prava izbira.

adidas evil eye evo - funkcionalnost