Zastopstva

Silhouette International

Silhouette International Schmied AG je eno vodilnih podjetij na področju očal in eden redkih proizvajalcev, ki se lahko pohvali s proizvodnimi kapacitetami v Evropi – vsi izdelki nosijo oznako »made in Austria«. Poleg dveh lastnih blagovnih znamk Silhouette in neubau, ima z Adidasom sklenjeno licenčno pogodbo, po kateri proizvaja in distribuira očala znamke adidas. To največje družinsko podjetje v Avstriji je bilo ustanovljeno leta 1964 v Linzu. S tamkajšnjo tovarno in 13 hčerinskimi podjetji širom sveta sedaj zaposluje preko 1.000 ljudi.  Na čelu z Arnoldom Schmied samostojno pokriva vsa področja – od dizajniranja do proizvodnje in marketinga. V sodelovanju z pogodbenimi disributerji je prisotno v več kot 100 državah sveta.

Znamke, ki jih zastopamo:

Spletne strani:

Frands Jensen A/S

Podjetje Frands Jensen A/S je osnoval Frands Jensen leta 1966. Leta 1976 se je podjetju pridružil njegov sin Carl Kristian, ki je danes lastnik in vodja podjetja. Osredotočil se je izključno na sončna očala za skandinavski trg. Tradicija družinskega podjetja  se je nadaljevala, leta 2001 se je v podjetju zaposlil njegov sin Jesper. Že od začetka je poudarek znamke Frands Jensen A/S na oblikovanju produktov, katerih cena in kakovost sta primerljiva, hkrati pa podjetje želi  zgraditi tesne odnose s kupci in sodelavci. Frands Jensen A/S je skozi leta zrasel, postal stabilen in prepoznaven kot resen, zanesljiv in  iznajdljiv partner. Razvil je svoji liniji sončnih očal Bluepoint in Prego, ki ju danes lahko najdemo v več kot 17 različnih državah.

Znamke, ki jih zastopamo:

Spletna stran: frandsjensen.dk

Aoyama

Podjetje Aoyama Glasses Co., Ltd je bilo ustanovljeno leta 1964 v mesu Sabae na Japonskem. Postopoma je preraslo v svetovno korporacijo z več kakor 1.500 zaposlenimi. V podjetju je poseben poudarek je na različne zahteve posameznih držav in potrebami na trgu. V proizvodnem programu je tako več blagovnih znamk, ki so porazdeljene na več svetovnih trgov. Letno tako proizvedejo več kakor 5 milijonov očal. V Evropi Aoyama Group od leta 2001 zastopa hčerinsko podjetje v Nemčiji,

Znamke, ki jih zastopamo:

Spletna stran: www.aoyama-optical.de

Aspex Eyewear Group

Aspex Group je kanadsko podjetje, ustanovljeno leta 1965 v Montrealu in je vodilno podjetje na področju očalne industrije na ameriškem kontinentu. Njihova največja značilnost je proizvodnja okvirjev s »klip-on« dodatkom.

Znamke, ki jih zastopamo:

Spletna stran: www.aspexeyewear.com

Design eyewear group

Design eyewear group razvija in trži ikonične znamke očala, katera se prodajajo v vseh boljših optikah širom sveta že več kot 40 let.
Njihove znamke so prepoznavne po odličnem dizajnu. So raznolike in jasno pozicionirane: od drznega francoskega dizajna do jasnih skandinavskih linj.

Znamke, ki jih zastopamo:

Spletna stran: www.designeyeweargroup.com

GVO optics

To je relativno mlado špansko podjetje, ki se je specializiralo za izdelavo otroških okvirjev za očala in sončnih očal blagovne znamke Nanovista. Izdelki so patentirani, namenjeni otrokom starosti od 0 – 12 let.

Znamke, ki jih zastopamo:

Spletna stran: gvo-optic.com

Eyefunc

Slogan podjetja New York – London – Amsterdam pove, da je to nizozemsko podjetje razvejalo poslovanje po celem svetu in da sledi trendom svetovnih prestolnic.

Gre za funky, dostopne okvirje, ki so hkrati barviti in zaznamovani z oblikovalsko drznostjo. Na voljo so okvirji za najstnike, petičneže, moške, ženske v trendu, kakor tudi za pristaše klasike, ki bi radi poizkusili nekaj drugačnega. V osnovi ima vsak model 4 – 5 barv v kovinski izvedbi.

Eyefunc okvirji so proizvedeni z eko postopki, kar pomeni, da v procesu ni uporabljen nikelj in so zato primerni za osebe, ki so občutljive oz. alergične na nikelj. Tudi barva je najvišje možne kakovosti in prihaja iz Berlaca v Švici – najboljšega izvajalca barvanja na svetu, ki ne uporablja ozračju škodljivih kemikalij in skrbi, da ne onesnažuje okolja.

Znamke, ki jih zastopamo:

Spletna stran: www.eyefunc.eu

Toms

Ime Toms je povzeto po avstrijskem, nekdaj odličnem teniškem igralcu, Thomasu Musterju. Moto proizvajalca je visoka kvaliteta okvirjev v srednjem cenovnem razredu. Zato pri vseh okvirjih uporabljajo najkvalitetnejše vzmetne šarnirje Sigma, nemškega proizvajalca Redtenbacher, ki prenesejo 3x večjo obremenitev, kot običajni vzmetni šarnirji. Vsi okvirji so iz acetata in preverjeno prodajnih oblik.

Spletna stran: eyewear.at