Prego

Nordijski blišč v kombinaciji z južnjaškim glamurjem – to je Prego. Danski Prego se ponaša s čudovito kolekcijo sončnih očal tako za moške kot ženske. Kolekcija je namenjena predvsem za tiste sproščene trenutke pod avgustovskim pekočim soncem Saint Tropeza, kjer vas na vsakem vogalu pričakujejo dogodivščine in glamur. Kolekcija Prego vsebuje več kot 200 modelov, ki so zasnovani na nordijski enostavnosti, življenjskem stilu in uporabnosti. Navdih za kolekcijo izhaja iz nordijske filozofije in življenjskega stila.

Uživajte v Pregu!

Metalic Moods

Enostavna in stroga oblika s precejšnjim deležem futurizma so glavne značilnosti Metalic Moods. Dovršene oblike odražajo izredno močen pridih, kateri se odlično kombinira s paleto barv brušenega jekla, brona in grafita. Okvirji so veliki in črpajo navdih v pilotskih in motorističnih očalih z zrcalnimi lečami, medtem ko druge leče krasijo elegantni barvni prehodi. Takšna sončna očala enostavno kličejo po usnju in spranih kavbojkah.

Nordic Philosophy

To kolekcijo odlikuje tradicionalen skandinavski dizajn. Elegantni in minimalistični okvirji z diskretnimi barvnimi odtenki, kateri vključujejo črno, belo in temno rjavo so glavne karakteristike teh očal. Skandinavska usmerjenost v uporabnost se izrazito kaže v lahkotnih linijah ročk. Kombinacija Jackie O in Grace Kelly združeni v luksuznih, klasičnih sončnih očalih.

Polarized

Prego Polarized sončna očala so bolj možatega, grobega videza, ki hkrati s polarizacijskimi lečami ponuja maksimalno zaščito pred odsevnimi površinami. Stilska sončna očala v dvobarvnih tonih in pridihom 50-ih let so nepogrešljiv del klasične moške garderobe. Za tiste, ki iščete bolj športen videz, je na voljo izbor futurističnih okvirjev z manjšimi ročkami v videzu npr. brušenega jekla ali poliranega bakra. Tisti bolj klasični boste raje posegli po pilotskih očalih z lečami v zeleni ali rjavi barvi.

High Street

Ljubezen in vpadljivost teh sončnih očal ima s svojim “mačjim pogledom” in močnimi okvirji videz očal iz 50-ih letih z nekaj smernicami bolj sodobnega uličnega stila. Glavni navdih črpajo v Kennedyjevih očalih, z ravno dovolj izrazitimi okvirji in lečami z barvnimi prehodi.

Vintage

Veter v laseh. Vožnja z vašim ljubljenim na motorju nekje sredi Italije. Sonce, prašna cesta, medtem ko nekje v daljavi bučijo morski valovi. Pomlad je v zraku, poletje pa v srcu. To je čas za ljubezen.

Aluminium-Magnesium Polarized

To so sončna očala bolj možatega, grobega videza, ki hkrati s polarizacijskimi lečami ponuja maksimalno zaščito pred odsevnimi površinami.Stilska sončna očala v dvobarvnih tonih so nepogrešljiv del klasične moške garderobe. Za tiste, ki iščete bolj športen videz, je na voljo izbor futurističnih okvirjev z ožjimi, valovitimi ročkami. Tisti bolj klasični boste raje posegli po modelih z lečami v zeleni, rjavi, ali sivi barvi.

Spletna stran: www.pregoeyewear.dk