neubau

okvirji za očala in sončna očala

Neubau ni zgolj ime sedmega Dunajskega okrožja, temveč tudi nova znamka očal hiše Silhouette. Ime je znamka dobila z razlogom – Neubau je urbano, živahno, kreativno okrožje z izjemno energijo in privlačnostjo; to je prostor, iz katerega znamka črpa svojo inspiracijo in energijo; tako očala Neubau odražajo sodobni duh mode in dizajna, navdihnjen z mladostno kreativnostjo. Neubau je več kot samo znamka; Neubau je sinonim stila in prinaša novo, svežo unikatno zgodbo.

V kolekciji je preko 50 modelov, ki so oblikovani tako, da posamezniku dopuščajo njegov unikatni slog. K elegantni poslovni opravi se podajo enako odlično, kot k ležerno športni. Pogosto so moderna preobleka klasičnih modelov – tradicionalne oblike interpretirane na sodoben, minimalističen način. Vsem modelom je skupna čistost njihovih linij, prefinjeno elegantnih v svoji preprostosti.

Okvirji iz te kolekcije niso zgolj medicinski pripomoček – so nosljivi kos estetike. Še posebej pa smo ponosni na to, da je kolekcija trajnostna, tako v oziru proizvodnje, kot okvirjev samih.

Blagovna znamka Neubau predstavlja optimalno dopolnitev tržnega portfelja podjetja Silhouette. Visoko kakovostna, v Avstriji izdelana očala zadovoljijo potrebe še najbolj zahtevnih kupcev. Tudi pri znamki Neubau je prizadevanje po visoko kakovostnih izdelkih in dizajnu na prvem mestu.

Spletna stran: www.neubau-eyewear.com