Nano Vista

otroški okvirji za očala

Gre za kolekcije očal za otroke španskega proizvajalca za starostne skupine od 0 – 12 let:

Spletna stran: gvo-optic.com

Okvirji za očala Nano Vista

Je patentiran produkt, narejen iz ekskluzivnega Siliflex (TM) materiala. Okvirji so ergonomične oblike, hipoalergeni in brez strupenih primesi (BPA free), priporočeni s strani vodilnih oftalmologov.

Vsakemu okvirju sta dodana dva elastična trakova. Trak se lahko namesti na zadnji del ročke, ali pa se ročka odstrani in trak namesti na okvir očal. Posebnost je tudi zelo dopadljiv etui za shranjevanje očal.

Posebni izvedbi kolekcije okvirjev Nano Vista sta Nano Solar Clip in Nano Glow.

 

Okvirji za očala Nano Vista – Nano Solar Clip

V kolekciji okvirjev za očala so tudi okvirji s klip-onom. Lastnosti so enake, kot pri drugih Nano Vista okvirjih, s tem da je dodan še nastavek za zaščito pred soncem – t.i. klip-on. Na okvir očal se pripne s pomočjo magneta.

Okvirji za očala Nano Vista – Nano Glow

V kolekciji okvirjev za očala so tudi okvirji, za katere rečemo, da svetijo v temi. Lastnosti so enake, kot pri drugih Nano Vista okvirjih, s tem da so ročaji (ročke) okvirja narejene iz materialov, ki vpijajo svetlobo. Tako potem, ko ugasnemo luč, to svetlobo še nekaj časa oddajajo.

 

Sončna očala Nano Sol

Pred leti se je začelo poudarjati, da morajo sončna očala  ščititi pred škodljivimi UV žarki. Sedaj nam je to samo po sebi umevno. Premalo pa se zavedamo , da je tudi modra svetloba nevarna. Zlasti pri otrocih je mrežnica še bolj občutljiva in jo lahko večja izpostavljenost modri svetlobi poškoduje. Zato imajo vsi modeli sončnih očal Nanovista zaščito proti škodljivi modri svetlobi (Blueblocker). Prav tako imajo stekla na nanešen antirefleksni sloj proti bleščanju. Priporočamo.

Zaščitna očala Nano Protect

To so zaščitna očala za vse otroke, ki nimajo dioptrije in sorazmerno veliko časa gledajo v ekrane računalnika, tablice, telefona. Te naprave namreč sevajo modro svetlobo,  očala pa nevtralizirajo škodljive žarke modre svetlobe. S tem med drugim tudi zmanjšujejo tveganje za bolezni, kot je AMD.

Poleg tega omogočajo bolj udoben in sproščen vid zaradi svojega odsevnega učinka in povečanega kontrasta.