novi-okvirji-adidas-ambition

Linz, September 2010: Športni navdih, združen s prefinjeno eleganco – športni videz adidasovih očal je očiten tudi pri optičnih okvirjih, z razširitvijo uspešne ambition kolekcije v obliki polnih kovinskih okvirjev. Od septembra 2010 so ekstremno lahka očala iz kolekcije Performance Optics dostopna v specializiranih trgovinah v širokem izboru različnih modnih barv.

Adidas eyewear novi klasični kovinski okvirji iz kolekcije ambition vam ponujajo popoln videz – kombinacijo elegance in športa. Okvirje odlikuje njihova izjemna uporabnost, ki jasno kaže tehnične odlike strokovnjakov pri Adidas eyewear. Okvir je izdelan iz ekstremno lahkega, temperaturno-odpornega materiala in so hkrati robustna, fleksibilna in zagotavljajo popolno lego brez pritiska. Avtomatsko se vrnejo v prvoten položaj ter tako v vsakem trenutku zagotavljajo pravilen vidni kot.

Udobje: Mehki, nezdrsljivi zaključki ročajev in fleksibilen mostiček, ki se lahko prilagodi posameznikovemu nosu.

Pameten dizajn: vijaki so neposredno v tečajih, kar preprečuje težave kot so ujeti lasje ter morebitne poškodbe.

Sprednji del ambition okvirja prav tako izstopa s svojo majhno težo. Komaj boste čutili okvir na nosu. Kovinska različica Adidas Performance logotipa na v kontrastu s temno podlago, se nahaja na mestu senc.

Ambition model a623 (unisex) je na voljo v barvnih kombinacijah mat zlata/peščena, čokoladna/peščena, bronasta/slonokoščena, rjasta/čokoladna, črna/bela in rutenij/siva.

Trije modeli, a624, a644 in a645 (vsi unisex) so na voljo v barvnih kombinacijah mat zlata/peščena, čokoladna/peščena, temno zelena/črna, kamnita/bela, črna/bela in rutenij/siva.

Kot vse druge modele iz kolekcij Adidas eyewear, ambition Performance Optics izdeluje priznan proizvajalec okvirjev, Silhouette International iz Avstrije.

Za več informacij obiščite stran proizvajalca: www.adidas.com/eyewear